دوشنبه، 5 خرداد 1404
رخدادشهر » اقتصاد »  حرکت چرخ‌های زنگ‌زده کسب‌وکارهای سنتی با راهکار هوشمندانه 

رئیس اتاق اصناف استان اصفهان تاکید کرد

 حرکت چرخ‌های زنگ‌زده کسب‌وکارهای سنتی با راهکار هوشمندانه 

کد خبر: 12110

رئیس اتاق اصناف استان اصفهان با تاکید بر تحولات در عرصه کسب‌وکار گفت: دوران فروش سنتی در حجره‌ها به سر آمده است و استفاده از  پیشرفت‌های فناورانه نیاز به حضور فیزیکی در محل کسب‌وکار در آینده نزدیک  را از بین می برد. 

رخدادشهر: محمد نمکی‌زاده، رئیس اتاق اصناف استان اصفهان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هوش مصنوعی یک تحول جهانی است، اظهار داشت: چه بخواهیم و چه نخواهیم به این سمت و سو در حال حرکت هستیم و دیگر نمی‌توانیم به شیوه سنتی زندگی کرد.  جامعه و کسب و کارها در دوران گذار از سنت به صنعت و سپس به صنعتی فوق‌العاده پیشرفته قرار دارد که حتی نامی برای آن ندارم. هوش مصنوعی امروز به ریزترین جزئیات پاسخ‌های متعددی ارائه می‌دهد و این موضوع در کسب‌وکار نیز مشهود است.

نمکی زاده با اشاره به وضعیت نامناسب کسب و کار در تمامی بخش‌ها از تولید تا خدمات و توزیعگفت: چرخ‌های  کسب و کار در کشور روانکاری نشده‌اند و به دلیل تحریم‌ها و سایر مشکلات حرکت منطقی ندارند. تنها راهکار موجود استفاده از سامانه‌ها و سیستم‌های فناورانه است که امروز در دسترس قرار دارند.

 زمان فرصت‌آفرینی اپلیکیشن‌ها و سامانه‌های بومی است

نمکی‌زاده با اشاره به معرفی یک اپلیکیشن جدید توسط شرکت "طنین ارتباط هشت بهشت" بر لزوم بررسی جامع این طرح از جنبه‌های مختلف، فراتر از ابعاد اقتصادی، تأکید کرد.

 رئیس اتاق اصناف  استان اصفهان افزود: در شهر اصفهان بیش از ۱۳۰ هزار واحد صنفی و در کل استان حدود ۲۹۰ هزار واحد صنفی فعال هستند که با اتصال به این اپلیکیشن می‌توانند در یک بستر واحد تجمیع شوند.

 رئیس اتاق اصناف اصفهان با بیان اینکه این اپلیکیشن به دلیل ماهیت ابتدایی خود و همکاری با بدنه مخابراتی به حجم وسیعی از اطلاعات دسترسی دارد، اظهار امیدواری کرد که این قابلیت بتواند چرخ‌های زنگ‌زده اصناف را روانکاری کند.

 وی همچنین بر آمادگی اتاق اصناف برای همکاری و اتصال به این سامانه تأکید کرد.

 نمکی‌زاده با اشاره به وجود  یک سوم آثار هنری ثبت جهانی در استان اصفهان گفت:  تاکنون وظیفه خود را در قبال این بخش مهم به درستی انجام نداده ایم.

او با ابراز نگرانی از عدم دسترسی هنرمندان به بازارهای فروش و انباشت محصولات در منازل، خواستار اتصال این هنرها به بازارهای جهانی از طریق سامانه‌های نوین شد.

به گزارش خبرنگار رخدادشهر، نمکی زاده با تأکید بر تغییر الگوهای رفتاری فرزندان نسل امروز، گفت: امروز فرزندان ما حتی نان خود را از طریق اپلیکیشن‌ها سفارش می‌دهند و نیازی به خروج از منزل ندارند. این واقعیتی است که با آن روبرو هستیم و باید با ایجاد اپلیکیشن‌های بومی، فرهنگ جامعه را در این مسیر هدایت کنیم.

 نمکی‌زاده با ابراز تأسف از خروج ارز و مهاجرت هنرمندان ایرانی به کشورهای همسایه به دلیل نبود بسترهای مناسب داخلی، گفت: باید با همتی والا و انصاف، اپلیکیشن‌های بومی را توسعه داد تا هم چرخ‌های تولید و خدمات روان‌تر شود.

انتهای پیام/

دسته بندی: اقتصاد
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید